Mercedes tuning
Mercedes tuning
Osobne preferuji spise prakticky a funkcni nez dat na auto kilo plastu ktery jsou akorat pro smich. Pokud najdete na netu zajimave upravene mercedesy muzete je davat do teto sekce
Re: Mercedes tuning
Diody , ale nejní tjůnink, spíš je to z praktickejch důvodů neb dinamo nestíhá neustály svícení, ještě chci koupit diodovy žárovky do zadních světel a možná do blinkrů, uvidim, jsou celkem drahy
Jo, a nejní to teda mercédes teda
Jo, a nejní to teda mercédes teda
Hádat se v internetové diskuzi je jako soutěžit na paralympiádě .... i když vyhraješ, stejně jsi retard. _ SVATA PRAVDA
Musim rict ze co jsem si to precetl zmenil jsme postoj k vecem kolem internetovych for
-
a co tuning motoru zabejva se tu nekdo tim ??ja se vtom vrtam tak nejake třeba dobre rady
-
jo jo tak nejak si stim hraji ted tam chci nacpat i turbo ale nejprav ješte zadni naprava jenže je nejak malo času:-(
Ahoj všem, mám Mercedes-Benz SLK, 1.8 a chci udělat nějaký halloween fotky s klukama. Auta už mám 5 let a chci ho nějak oživit jak obecně tak i na fotky s halloween tématem. Vim, že halloween už byl ale my to už máme něco jako tradici, kde se sejdeme společne s přáteli po dlouhé době a dělame fotky jak z noci tak i aut, s tím že podmínkou je nějak obarvit? auto. Mým nápadem je tentokrát udělat styl démona, jelikož auto mám celé černé, jakože i okna, disky a interiér který jsem nedávno předělával. A chci pak na panel položit nějaký dva majáky, např takovýto https://pelek.eu/products/signalni-maja ... vou-montaz, které by zářili červeným světlem s kombinaci dolních ledek které by taky svítili červeně a samotný světla auta bych zalepil černou páskou nebo nějakou tkaninou. Chci se tedy vás zeptat jestli to už přeháním nebo se vám takovýto nápad líbí a co na to říkate? Předem děkují.