narod sobe!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: narod sobe!!!
Mohli by jste povolit přílohy PDF - nechápu proč je to téměř v každém fóru zakázáno. Jinak zdravím staré známé.
Mercedes Benz 300TD G;/123 - 240 ver.USA;/123 - 300D;/163 -270CDI:/163-270CDI automat;/
STAR DIAGNOSTIC;
STAR DIAGNOSTIC;
Ahoj Petre...
Uz jsem na to administratora upozornil
protoze 6MEga navod sem proste nenaleju
Uz jsem na to administratora upozornil
protoze 6MEga navod sem proste nenaleju
Hod mi ho na mail ja to dam na ftp.
Kód: Vybrat vše
reklama@tuned-cars.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu důvod proč nepovolíš pdf - pokud někdo něco potřebuje a budu mu ochoten to dát tak z malého souboru pdf musím převést vše na jpg. Stává se z toho obrovský soubor, který po úpravě bývá často nečitelný.
např:elektrické schéma má strukturu třeba pěti listů - prtsc a následný převod do jpg to schéma úplně znehodnotí. Nehledě na to že to schéma, už nikdo slušně nespojí, jelikož se na obrazovku nevejdou ořezové značky.
Dělej jak myslíš, ale fórum, kde budou věty vedoucí k vyřešení problému typu: poslal jsem ti SZ s odkazem ke stažení není dle mého názoru dobré a nepřivede v dnešní konkurenci ani mnoho uživatelů.
Proč to třeba tady http://www.benzworld.org/forums/w163-m- ... ments.html jde?
Jednoduše přehledně bez zbytečně velkých náhledů na fotky.
např:elektrické schéma má strukturu třeba pěti listů - prtsc a následný převod do jpg to schéma úplně znehodnotí. Nehledě na to že to schéma, už nikdo slušně nespojí, jelikož se na obrazovku nevejdou ořezové značky.
Dělej jak myslíš, ale fórum, kde budou věty vedoucí k vyřešení problému typu: poslal jsem ti SZ s odkazem ke stažení není dle mého názoru dobré a nepřivede v dnešní konkurenci ani mnoho uživatelů.
Proč to třeba tady http://www.benzworld.org/forums/w163-m- ... ments.html jde?
Jednoduše přehledně bez zbytečně velkých náhledů na fotky.
Mercedes Benz 300TD G;/123 - 240 ver.USA;/123 - 300D;/163 -270CDI:/163-270CDI automat;/
STAR DIAGNOSTIC;
STAR DIAGNOSTIC;
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nekdo neco zada tak to stejne neni brano v potaz tak ze je to marne a tvuj prispevek je jen vykrikem do tmy.Forrest píše:nestydte se za pripominky nazory rady
sakra lidi delate to pro sebe to Vy tady chcete travit volny cas
nikdo nema vesteckou kouly aby vedel co si kdo zada
STAR DIAGNOSTIC;
STAR DIAGNOSTIC;
To PDF vyresim kdyz na tom tak trvate, YOUTUBE ale podle me staci klik na odkaz nemusi byt video tady ne? Hledal jsem par navodu tak kdyz na tom az tak budete trvat dam to sem
EDIT - PDF povoleno
EDIT - PDF povoleno
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky
STAR DIAGNOSTIC;
STAR DIAGNOSTIC;